Functional Safety

PriCall Automation (a Standard Fasel brand) gevestigd in Utrecht, Nederland, beschikt over TÜV gecertificeerde Functional Safety kennis. Met behulp van deze kennis richten we ons op de kernactiviteit van ontwerp en bouwen van besturings- en veiligheids kritische systemen voor zowel nieuwbouw- (“green field”), vervangings- (retrofit) (“brown field”) als optimalisatie projecten. De Functional Safety kennis wordt ingezet tijdens het volledige traject van hardware en software engineering, FAT (Functional Acceptance Test) en SAT (Site Acceptance Test).

 

Verantwoordelijkheid

Toepassen van Functional Safety op bedrijfs processen en uitrusting is een verantwoordelijkheid van de eindgebruiker. Wij zijn u graag van dienst met de inzet van onze Functional Safety kennis bij de realisatie van projecten.

Veiligheid en beschikbaarheid

Naast onze Functional Safety kennis is er tevens kennis van overige relevante normen (bijv. EN, IEC, NFPA, AS, UL, CSA, Lloyds, DNV, ABS). Op basis daarvan komen we in overleg met u tot de optimale design specs voor uw systemen. Waarbij de factor beschikbaarheid niet uit het oog verloren wordt. Middels onze ervaring en Functional Safety kennis komen we tot een optimaal ontwerp voor zowel veiligheid als beschikbaarheid.

Lees meer over PriCall Automation of maak een afspraak!