Brander Management Systemen

PriCall Automation (a Standard Fasel brand) gevestigd in Utrecht, Nederland, heeft zeer specialistische kennis van brander management systemen. Er is ervaring met nationale en internationale opdrachtgevers, met locaties over heel de wereld, die een beroep kunnen doen op onze knowhow van brander management systemen. We kunnen via eindgebruikers, branderleveranciers, ketelleveranciers en (EPC) installateurs betrokken zijn bij de bouw van nieuwe installaties en bij retrofit projecten.

We beschikken over TÜV gecertificeerde Functional Safety kennis en hebben de vereiste expertise om u te adviseren met betrekking tot hoogwaardige failsafe Besturingssystemen.

Aanvullend is er expertise op het gebied van relevante normen (bijv. EN, IEC, NFPA, AS, UL, CSA Lloyds, DNV, ABS) en zeer uitgebreide expertise op het gebied van de brander- en bijbehorende processen.

Wij kunnen u onze diensten aanbieden bij inventariseren van bestaande installaties, advies met betrekking tot regelgeving en begeleiding bij het opzetten van de FDS (Functional Design Specificatie).

Brander Management systemen specs

Op basis hiervan komen we in overleg met u tot de optimale design specs voor het brander management systeem

Optimale brander management systemen

Brander management systemen ontwikkeld en gebouwd met behulp van de bovenstaande kennis
vormen een garantie voor uitstekend functioneren, betrouwbaarheid en veiligheid van de brander management systemen.

Lees meer over PriCall Automation of maak een afspraak!